Perfect stucwerk,

gemaakt met oog voor detail

Bloom Stucadoorsbedrijf is gespecialiseerd in allerhande stucwerk voor binnen- en buitenshuis. Of het nu gaat om een strakke wandafwerking, een sierpleisterplafond, aanbrengen van sierlijsten en ornamenten of behandeling en isolatie van gevels: Bloom Stucadoorsbedrijf komt al meer dan 40 jaar graag bij u langs in de regio Capelle a/d IJssel en Bergschenhoek om de klus te klaren. Uw tevredenheid heeft onze prioriteit. Bel voor de mogelijkheden met 0104422161 of vraag direct een offerte aan.

Ik wil graag een offerte aanvragen

Sierpleister, spachtelputz en structuurpleister

U heeft keuze uit diverse soorten sierpleisters, waaronder spachtelputz en structuurpleister. We kunnen dit in allerlei kleuren leveren en diverse korreldiktes aanbrengen. Het grote voordeel van het soort sierpleister dat wij gebruiken, is dat u uw wanden eenvoudig schoon kunt maken met een sopje of sierpleisterreiniger. Bovendien kan het tegen een stootje.

Uitvlakken van wanden en plafonds

Voordat u uw wanden of plafond succesvol kunt behangen of betegelen moeten ze daar wel klaar voor zijn. Dat betekent dat ze glad en recht genoeg moeten zijn om er overheen te behangen, sierpleister of tegels aan te brengen of te sauzen. Wij maken uw plafond of wanden sausklaar, behangklaar, sierpleister- en/of tegelklaar. Tevens bieden wij ook spuitwerk met Brander Spack en spuitwerk met latex aan.

Wit schuurwerk met fraai vlameffect

Bij wit schuurwerk brengen we een gipspleister aan dat met een vlameffect wordt afgewerkt. Daardoor ziet u allemaal decoratieve slagen op het plafond of de wanden. Bezoekers zullen het resultaat met open mond bewonderen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Sierlijsten en ornamenten

Nieuwe sierlijsten en ornamenten om een ruimte extra cachet te geven? Dat is onze specialiteit. Ook restaureren we uw bestaande sierelementen. We verwijderen specialistisch oude lagen verf of witsel en brengen ze weer in hun originele staat en maken dan meteen uw plafond weer als nieuw. Daarnaast kunnen wij ook handmatig lijsten trekken.

Ik wil meer informatie

Traditionele of lichtgewicht mortel

Bij ons kunt u kiezen voor traditionele mortel of lichtgewicht mortel voor natte ruimtes als de badkamer en kelder. Deze mortel is zeer sterk en vochtbestendig. Advies nodig? Wij komen graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken en u advies te geven. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, bel met 0104422161

Isolatie van buitengevels

Met buitengevel-isolatie isoleren we een wat oudere woning op een aantrekkelijke manier aan de buitenzijde. Daarbij hebt u de keus uit verschillende manieren van afwerken: van glad pleisterwerk tot sierpleisters. Zo maken we oude buitengevels weer als nieuw, zonder dat zij hun authentieke sfeer verliezen. Andersom kan overigens ook: heeft u een nieuwbouw woning maar wilt u een klassieke uitstraling? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ik wil graag een offerte

Profiteer van de 6% btw-regeling

Door een speciale regeling van de overheid valt stukadoorswerk aan woningen ouder dan 2 jaar onder het 6%-tarief. Dit geldt echter alleen voor woningen van particulieren. Is dit voor u van toepassing, dan kunt u dat bij de aanvraag van de offerte al opgeven. Wij houden daar bij het maken van de offerte rekening mee. Meer informatie over de voor u gunstige 6% btw-regeling vindt u op de site van de Belastingdienst.